header

Cenjene stranke in poslovni partnerji!

Trenutno smo v času, ko delujemo v spremenjenih in drugačnih razmerah, kot smo jih sicer vajeni. Življenja so se nam obrnila na glavo, za prav vse so okoliščine nove. Soočamo se z razmerami, za katere smo še pred nekaj tedni mislili, da se dogajajo nekje daleč na drugem koncu sveta ali pa smo jih videvali le v filmih. Danes je to naša realnost in vsak dan.

Poleg življenja samega, se spreminja tudi naše delo in delovanje. Praktično čez noč smo morali spremeniti in prilagoditi vse delovne procese.

Ponosni smo na vas, cenjene stranke in poslovni partnerji, ki se vsak dan znova trudite obvladovati novo nastale razmere v vaših organizacijah in s tem dokazujete sebi in vašim poslovnim partnerjem, da znate in zmorete delovati, ne glede na dane okoliščine.

Iskrena hvala vsem tistim, ki nam sporočate, da tudi s pomočjo naših storitev, ki so potrebne za doseganje, ohranjanje in dokazovanje skladnosti z zahtevami na področju kakovosti, zdravja, varnosti, okolja in družbene odgovornosti, uspete obvladovati novonastale razmere.

To nam daje še dodatno moč in zavezo, da vas bomo tudi v prihodnje podpirali pri vašem poslovanju.

Verjamemo, da se nikoli ne smemo prenehati učiti, ne glede na to, kaj se dogaja v svetu, moramo iti v korak z novimi trendi in nadgraditi svoje znanje.

Znanje je naša moč, je naš zaklad, ki nas vedno spremlja.

Zato smo za vas smo pripravili sklop krajših in brezplačnih spletnih izobraževanj, ki pokrivajo raznovrstna področja vašega delovanja in vam lahko pomagajo pri vašem poslovanju:

  • Petek, 3.4.2020 ob 13:00

 Irma KOREN: VPLIV KORONA VIRUSA (COVID-19) NA ŽIVILSKO INDUSTRIJO

  • Sreda, 8.4.2020 ob 13:00

Matej KLASINC: ISO 9001 – POVEZAVE MED TOČKAMI IN KONCEPTI STANDARDA

  • Sreda, 15.4.2020 ob 13:00

Boštjan KRAŠOVIC: IATF 16949-OBVLADOVANJE ZUNANJIH PONUDNIKOV IN NJIHOVIH DOBAV V ČASU IZREDNIH RAZMER

Na dan, ko bi moral potekati naš tradicionalni dogodek DAN KAKOVOSTI, a nam žal okoliščine to onemogočajo, bomo za vas izvedli predavanje s kratko delavnico:

  • Torek, 21.4.2020 ob 13:00

Dr. Matej TUŠAK: STRES IN TEHNIKE ZMANJŠEVANJA ANKSIOZNOSTI ZARADI NEGOTOVOSTI IN OSAME

Prijavite se lahko s klikom in registracijo na posamezno spletno izobraževanje. Na vaš elektronski naslov boste prejeli potrdilo o uspešno opravljeni registraciji (preverite tudi nezaželeno pošto) na posamezno spletno izobraževanje.

Tudi v teh okoliščinah aktivno delamo na daljavo in smo za vas dosegljivi preko elektronske pošte seminarji@bureauveritas.com in telefonske številke 01 4757 629.

Vse organizacije, ki si želite ohraniti in povečati svojo konkurenčno prednost, nas kontaktirajte in za vas bomo pripravili usposabljanje na daljavo.

Ostanite zdravi, pazite nase in na svoje bližnje!

Ekipa Bureau Veritas Training

Andreja Retelj, Katja Ajdišek in Betka Senica