header

Splošni pogoji udeležbe

Prijava
Na seminar se prijavite s prijavnico, ki nam jo lahko pošljete preko spletne strani (glej Kako se prijaviti) ali preko elektronske pošte.
Prijave sprejemamo do vključno 5 dni pred začetkom seminarja oziroma do zapolnitve prostih mest.

Odpoved udeležbe
Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno po e-pošti ali po telefonu) je 3 delovne dni pred pričetkom seminarja. Že plačano kotizacijo vam v tem primeru v celoti povrnemo. Pri kasnejših odjavah, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 50% kotizacije.

Prestavitev ali odpoved termina izvedbe
Bureau Veritas si pridržuje pravico do spremembe termina ali odpovedi seminarja. V tem primeru bomo vse prijavljene pravočasno obvestili in vrnili že plačane kotizacije.

Program dogodkov

Dogodki bodo potekali po programu, ki bo vnaprej objavljen na spletnem mestu dogodka in posredovan prek drugih komunikacijskih kanalov. Bureau Veritas si pridružuje pravico do vsebinskih sprememb v programu, ki bodo pravočasno objavljene na enak način kot sam program.

Predavanja, ki bodo potekala v tujem jeziku brez prevajanja v slovenski jezik, bo Bureau Veritas posebej označil vnaprej na spletni strani dogodka in prek drugih komunikacijskih kanalov.

Seminarji za katere termini izvedbe niso razpisani
Za seminarje, za katere termini niso objavljeni, lahko po e-pošti pošljete povpraševanje po udeležbi, na osnovi katerega vas bomo obvestili o datumu izvedbe, takoj ko bo določen.

Kotizacija
Kotizacije so navedene ob posameznih seminarjih, 22% DDV ni vključen.
Kotizacijo plačate pred udeležbo na seminarju na transakcijski račun pri SKB d.d., Bureau Veritas, d.o.o., Linhartova cesta 49a, Ljubljana, številka SI56 0310 0100 3001 343, sklic je 348401. Identifikacijska številka za DDV je SI74639137.
Račun boste prejeli po končanem seminarju.

Informacije, prijave in povpraševanja
telefonska številka:  01 4757 668 ali  01 4757 669
e-naslov: seminarji@bureauveritas.com

Aktualno