header

IS1 – E-SEMINAR: SISTEMI UPRAVLJANJA INFORMACIJSKE VARNOSTI IN ZAHTEVE ISO/IEC 27001:2013

Odvisnost od informacijskih sistemov in storitev prinaša organizacijam tudi večjo izpostavljenost varnostnim grožnjam iz okolja. Informacije so dobrina, ki ima, tako kot druge pomembne poslovne dobrine, vrednost za organizacijo in jih je zato potrebno ustrezno zaščititi. Z ustrezno identifikacijo in sistematizacijo teh dobrin ter z izvajanjem sistematične ocene tveganja v kateri se prepoznajo grožnje in ranljivosti, lahko vaše podjetje izbere in uvede ustrezne kontrole za upravljanje teh tveganj in dokažete vašim zainteresiranim stranem (strankam, potrošnikom, lastnikom, dobaviteljem, državi (am) in družbi na splošno), da učinkovito ohranjate zaupnost, celovitost in razpoložljivost informacij.

ISO 27001 je mednarodni standard, ki vsebuje zahteve v zvezi s sistemom upravljanja varnosti informacij, da bi omogočil organizacijam sistematično, ponovljivo in primerljivo oceno svojih tveganj in izvajanje ustreznih kontrol za ohranitev zaupnosti, celovitosti in razpoložljivosti informacij. Temeljni cilj je zaščita informacij, pred tem, da pristanejo v napačnih rokah in/ali so izgubljene za vedno.

Enodnevni e-seminar je namenjen vsem, ki bi se radi seznanili s sistemom upravljanja informacijske varnosti in z zahtevami standarda ISO 27001.
Udeležbo priporočamo vsem, ki se nameravajo udeležiti seminarja o zahtevah standarda TISAX, kajti poznavanje osnov sistema upravljanja informacijske varnosti in zahtev ISO 27001 jim bo v veliko pomoč pri razumevanju informacijske varnosti v avtomobilski industriji.

Vsebina
• Sistem upravljanja informacijske varnosti – namen in prednosti
• Standard ISO 27001:2013 – struktura in podroben pregled zahtev
• Primeri za razumevanje standarda
• Izrazi in definicije
• Povzetek vsebine in zaključek

Navodila za vstop v e-učilnico in način dela
Dan pred začetkom e-seminarja boste na vaš elektronski naslov prejeli link s pravico za vstop v spletno učilnico.
Za sodelovanje v spletni učilnici potrebujete napravo (računalnik, tablica, pametni telefon) z dostopom do dobre internetne povezave z mikrofonom in kamero.
V času trajanja (1 dan) bo vsakemu udeležencu na voljo individualna podpora predavatelja.

Standard ISO 27001: zaželeno je, da imajo udeleženci pri sebi izvod standarda ISO/IEC 27001:2013

Priročnik za udeležence: gradivo (v pdf) vam bomo skupaj z linkom s pravico za vstop v spletno delavnico in navodili za spremljanje e-seminarja poslali na vaš elektronski naslov en dan pred pričetkom e-seminarja.

Certifikat: po zaključenem e-seminarju bodo udeleženci prejeli certifikat o udeležbi na seminarju »Sistemi upravljanja informacijske varnosti in zahteve standarda ISO/IEC 27001:2013«.

Trajanje: 1 dan, od 9:00 do 17:00.

 

 

 

 

 

 

Označi št. udeležencev:

Informacije o seminarju

Kontakt


Predavatelji

Datum izvedbe in lokacija:

19.4.2021
v živo, preko spletne učilnice
Trajanje: 1 dan
Cena: 245 EUR (brez DDV)
Označi št. udeležencev:

Seminar za podjetje

Za pripravo ponudbe klikni na povpraševanje po ponudbi