HC10 - GOLJUFIJE ŽIVIL IN ZAŠČITA ŽIVIL
Namen
Seznaniti udeležence s pripravo učinkovitega plana za obvladovanje tveganj na goljufije živil (FOOD FRAUD) in za zaščito živil (FOOD DEFENSE).
Vsebina
• Uvod
• Obvladovanje tveganj na goljufije živil (FOOD FRAUD)
Primeri goljufij
Terminologija
Sistem obvladovanja tveganj za goljufije živil (VACCP)
Ocena ranljivosti
Presoja in zahtevana dokumentacija
• Zaščita živil (FOOD DEFENSE)
Načrt zaščite živil
Ocena zaščite
Sistem zaščite živil
• Povzetek vsebine in zaključna diskusija
Način dela
Predavanje z diskusijo.
Ciljna skupina
• Odgovorni za sisteme vodenja varnosti živil
• Vodje in člani HACCP skupin
• Vsi, ki se želijo seznaniti s problematiko goljufije živil in z zaščito živil
Predavateljica: mag. Irma Koren
Trajanje: 1 dan, od 9:00 do 16:00
Informacije o seminarju
Kontakt
- Tel.: + 386 1 4757 669
- seminarji@si.bureauveritas.com
Predavatelji
Datum izvedbe in lokacija: