header

HC3 - SISTEM VODENJA VARNOSTI ŽIVIL BRC Food v8

Namen
Seznaniti udeležence z zahtevami standarda BRC Food v8

Vsebina
• Standard BRC Food v8 – načela, koncept in podroben pregled zahtev
• Primeri za razumevanje zahtev standarda in vaje

Način dela
Predavanje z diskusijo in delo v skupinah.

Ciljna skupina
• Odgovorni za sistem vodenja varnosti živil
• Presojevalci
• Svetovalci
• Vsi, ki se želijo seznaniti z zahtevami standards BRC Food v8.

Certifikat
Udeleženci bodo prejeli potrdilo o udeležbi na seminarju o sistemu vodenja varnosti živil BRC Food v8.

Trajanje
1 dan, od 9:00 do 17:00.

Informacije o seminarju

Kontakt


Predavatelji

Datum izvedbe in lokacija:

12.3.2019
M Hotel Derčeva ulica 4, Ljubljana
Trajanje: 1 dan
Cena: 225 EUR (brez DDV)
Označi št. udeležencev:

Seminar za podjetje

Za pripravo ponudbe klikni na povpraševanje po ponudbi