Namen
Seznaniti udeležence s sistemi HACCP, TACCP in VACCP.
Vsebina
- Sistem HACCP (Hazard analysis and critical control points) – analiza tveganja splošno po Codex Alimentarius
- Sistem TACCP (Threat Assessment and Critical Control Points) – analiza ogroženosti (food defence)
- Sistem VACCP (Vulnerability Assessment and Critical Control Points) – analiza ranljivosti (food fraud)
Način dela
Predavanje z diskusijo.
Ciljna skupina
- Odgovorni za sisteme vodenja varnosti živil
- Vodje in člani HACCP skupin
- Odgovorni za zaščito proizvodov (Product Defence) in odgovorni za obvladovanje goljufij proizvodov (Product Fraud)
Predznanje
Zaželeno je poznavanje načel HACCP ter načel dobre proizvodne in higienske prakse.
Navodila za vstop v e-učilnico in način dela
Dan pred začetkom e-seminarja boste na vaš elektronski naslov prejeli link s pravico za vstop v spletno učilnico.
Za sodelovanje v spletni učilnici potrebujete napravo (računalnik, tablica, pametni telefon) z dostopom do dobre internetne povezave z mikrofonom in kamero.
Priročnik za udeležence:
Gradivo (v pdf) vam bomo skupaj z linkom s pravico za vstop v spletno delavnico in navodili za spremljanje e-seminarja poslali na vaš elektronski naslov en dan pred pričetkom e-seminarja.
Trajanje
1 dan, od 9:00 do 16:00.
Recent Comments