header

Namen
Seznaniti udeležence s sistemi HACCP, TACCP in VACCP.

Vsebina

  • Sistem HACCP (Hazard analysis and critical control points) – analiza tveganja splošno po Codex Alimentarius
  • Sistem TACCP (Threat Assessment and Critical Control Points) – analiza ogroženosti (food defence)
  • Sistem VACCP (Vulnerability Assessment and Critical Control Points) – analiza ranljivosti (food fraud)

Način dela

Predavanje z diskusijo.

Ciljna skupina

  • Odgovorni za sisteme vodenja varnosti živil
  • Vodje in člani HACCP skupin
  • Odgovorni za zaščito proizvodov (Product Defence) in odgovorni za obvladovanje goljufij proizvodov (Product Fraud)

Predznanje

Zaželeno je poznavanje načel HACCP ter načel dobre proizvodne in higienske prakse.

 Navodila za vstop v e-učilnico in način dela

Dan pred začetkom e-seminarja boste na vaš elektronski naslov prejeli link s pravico za vstop v spletno učilnico.

Za sodelovanje v spletni učilnici potrebujete napravo (računalnik, tablica, pametni telefon) z dostopom do dobre internetne povezave z mikrofonom in kamero.

Priročnik za udeležence:

Gradivo (v pdf) vam bomo skupaj z linkom s pravico za vstop v spletno delavnico in navodili za spremljanje e-seminarja poslali na vaš elektronski naslov en dan pred pričetkom e-seminarja.

Trajanje

1 dan, od 9:00 do 16:00.