header

Izpolnjevanje obveznosti glede skladnosti (zakonskih in drugih zahtev) je pomemben cilj sistema ravnanja z okoljem in pogosto trd oreh predvsem zaradi slabega prepoznavanja obveznosti. Poznavanje povezav med posameznimi točkami standarda, ki se navezujejo na skladnost, vam bo pomagalo pri prepoznavanju obveznosti glede skladnosti  in vzpostavitvi/izboljšanju sistema vodenja, ki bo omogočal učinkovitejše in lažje obvladovanje sistema.

Vsebina

• Prepoznavanje obveznosti glede skladnosti
• Povezave med posameznimi točkami standarda
• Primeri implementacije v prakso

 Udeležbo priporočamo

• Odgovornim za sistem ravnanja z okoljem
• Notranjim presojevalcem sistema ravnanja z okoljem ISO 14001
• Okoljskim inženirjem in ekologom

 Način dela: predavanje z diskusijo (vprašanja udeležencev in odgovori predavateljice)

 Predavateljica: dr. Špela Korent Urek z Bureau Veritas sodeluje na področju varnosti in zdravja pri delu in ekologije. Izvaja seminarje, delavnice za notranje presojevalce ISO 14001, ISO 45001. Kot svetovalka opravlja strokovne naloge s področja varstva pri delu, požarne varnosti in nevarnih snovi. Ima status vodilne presojevalke in izvaja presoje sistemov vodenja v domačih in tujih podjetjih.

Navodila za vstop v e-učilnico in način dela

Dan pred začetkom e-seminarja boste na vaš elektronski naslov prejeli link s pravico za vstop v spletno učilnico.

Za sodelovanje v spletni učilnici potrebujete napravo (računalnik, tablica, pametni telefon) z dostopom do dobre internetne povezave z mikrofonom, kamero in slušalkami.

Priročnik za udeležence: gradivo (v pdf) vam bomo skupaj z linkom s pravico za vstop v spletno delavnico in navodili za spremljanje e-seminarja poslali na vaš elektronski naslov en dan pred pričetkom e-seminarja.

 Certifikat: udeleženci bodo prejeli potrdilo o udeležbi na e-seminarju: »Povezava med posameznimi točkami standarda ISO 14001:2015, ki so pomembne za obvladovanje obveznosti glede skladnosti«.