header

Digitalno komuniciranje je že nekaj časa »Number 1« tema v poslovnem svetu, vse bolj pomembna pa tematika postaja v trenutnih razmerah, ko so digitalna orodja velikokrat naša edina realnost in edini možni način komuniciranja. Trenutne razmere v svetu so neizprosne tako do malih podjetij, ki so šele v fazi rasti, kot tudi do velikih in uspešnih podjetij, ki so zaspala na lovorikah in niso vlagala v digitalizacijo in avtomatizacijo svojih poslovnih procesov.

Vabimo vas, da se udeležite naših praktičnih delavnic, kjer boste spoznali in se naučili dobre prakse digitalnega komuniciranja.

21.10. : Delavnica CELOSTNI 360- STOPINJSKI POGLED NA MARKETING  

4.11. : B2B MARKETING– praktična delavnica s poudarkom na digitalnem marketingu in digitalnih kanalih ter orodjih

9.11. : E- delavnica: LINKEDIN

Izkoristite 20 % popust na zgodnje prijave. Popust velja, če se prijavite vsaj 10 dni pred posamezno delavnico.

Izobraževanja so primerna tudi za krepitev kompetenc zaposlenih v okviru razpisa ASI Aktivno staranje delovne sile. Delavnice so primerne za marketing strokovnjake, prodajnike, tiste, ki bi radi razumeli logiko strateškega načrtovanja spletnih aktivnosti in vse, ki si želite pridobiti praktična znanja za samostojno implementacijo digitalnih marketinških kampanj. Primerne so tudi za vse, ki jim njihova marketinška strategija ne prinaša uspeha.

Ne pozabite – ko ne skrbite za svojo digitalno prisotnost, preprosto prepuščate potencialne kupce drugim podjetjem.

Več informacij o delavnicah in prijavnice dobite s klikom na posamezno delavnico. Prijavite se lahko preko spletne strani ali nam pišete na elektronsko pošto seminarji@bureauveritas.com. Za dodatne informacije smo dosegljivi preko elektronske pošte seminarji@bureauveritas.com in na telefonski številki 01 4757 669. Vse delavnice izvajamo tudi za zaključene skupine na sedežu organizacij ali v e- obliki. Te delavnice so tako časovno kot vsebinsko prilagojene vašim željam in potrebam.