Bureau Veritas
Bureau Veritas Training
O nas Novosti Kontakti
Bureau Veritas Training
    Storitve STANDARDI ZA PRESOJANJE IN OCENJEVANJE SPOSOBNOSTI ZAGOTAVLJANJA VARNIH ŽIVIL BRC, IFS, ISO 22000   Informacije o seminarju
 

Zagotavljanje varnih živil je prednostni cilj vsake uspešne organizacije, trgovske ali proizvodnje in je sestavni del njene poslovne politike. Varna živila pomenijo za organizacijo obveznost in pa hkrati tudi prednost na tržišču.

Namen
S podrobno predstavitvijo in medsebojno primerjavo posameznih standardov za ocenjevanje sposobnosti zagotavljanja varnih živil omogočiti podjetjem lažjo odločitev kateri izmed obravnavanih standardov je najprimernejši za uvedbo in certificiranje.

Vsebina

  • BRC Global Standard Food
    Razlaga zahtev standarda, postopki uvedbe, postopek vrednotenja in status certificiranja.
  • IFS – International Food Standard
    Razlaga zahtev standarda, postopki uvedbe, postopek vrednotenja in status certificiranja.
  • ISO 22000
    Razlaga zahtev standarda, postopki uvedbe, postopek vrednotenja in status certificiranja. 

Način dela
Predavanje z diskusijo.

Ciljna skupina

  • Vodstveni in vodilni delavci
  • Zaposleni, ki so odgovorni za vzpostavitev in vzdrževanje učinkovitega sistema zagotavljanja varnih živil
  • Notranji HACCP presojevalci

V primeru izvedbe seminarja za podjetje se bomo vsebinsko popolnoma prilagodili željam naročnika in podrobno predstavili le tisti standard, katerega uvedba jih najbolj zanima.

Trajanje 1 dan


 
Kontakt

Andreja Retelj
Tel.: + 386 1 4757 668
andreja.retelj@si.bureauveritas.com
 

 
Datum izvedbe in lokacija:
 
No course available

 
Seminar za podjetje

Za pripravo ponudbe klikni na povpraševanje po ponudbi